Menu
Super User

Super User

Website URL:

Ta kontakt med sjefen

Har du spørsmål eller ønsker du å melde deg på, ta kontakt med oss.

Sjefen: Petter Belsvik

E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: 412 913 30

 

Bo på Fredtun folkehøgskole

Du kan selv velge om du vil melde deg på fotballskolen med eller uten overnatting. Spillerne bor på Fredtun folkehøyskole i Stavern, med gangavstand til sentrum, treningsfeltet, badeplasser og store friarealer.

Fredtun er i vinterhalvåret folkehøyskole og har blant annet idrett som fag. Skolen har plass til vel 100 studenter, og eies av Den Evangeliske Lutherske Frikirke i Norge.

Fra brosjyren om Fredtun sakser vi ellers at Fredtun kan tilby: auditorium med 117 sitteplasser, andre grupperom og spesialrom, gymsal/festsal med scene og 650 sitteplasser, stor park og utearealer med ballplasser og sandvolleyballbane. Skolen er kjent for sitt gode kjøkken.

Fra Stavern er det bare 8 km til Larvik med gode forbindelser med tog og ekspressbussruter. Stavernbussen (rute 206 Kysthospitalet) har timesavganger og korresponderer med togene. Kystekspressen mellom Arendal og Oslo anløper Stavern om sommeren.

Norges største nasjonale fotballskole

Tidligere toppspiller og nå PRO lisensiert trener, Petter Belsvik, har siden 1997 arrangert 19 fotballskoler i samarbeid med Boing/Kickerz.

I løpet av årene har over 2500 barn i alderen 8 til 16 år vært deltakere. Dette gjør oss til Norges største riksdekkende fotballskole. Fotballskolen er også den skolen med lengst tradisjon i Norge da den første skolen ble arrangert i 1986 og bar navnet Hallvar Thoresen fotballskole frem til 1996.

Skolen er sevfølgelig åpen for både gutter og jenter.

Påmelding til fotballskolen

Fyll ut skjemaet under for å melde på en deltaker til fotballskolen i Stavern. Når vi har mottatt påmeldingen, vil dere motta en bekreftelse med veiledning om innbetaling. Plassene registreres fortløpende etter betaling.

Pris m/overnatting: kr 3950.- Pris u/overnatting: KR 2950.-